Bewindvoering in Heiligerlee

Bewindvoering in Heiligerlee

Bewindvoering in Heiligerlee nodig? Lukt het je niet om jouw geldzaken alleen op orde te krijgen? Durf jij enveloppen niet meer te openen? Staat er steeds een deurwaarder op de stoep?

Bewindvoerder in Heiligerlee

Kwadraat Bewindvoering staat voor je klaar. Jouw financiën kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat jij jouw leven weer op de rit krijgt door jouw geldzaken optimaal voor jou te regelen. Samen kijken we naar oplossingen voor de gemaakte schulden.

 

Gratis Adviesgesprek

 

Dit regelt een bewindvoerder in Heiligerlee

Als bewindvoerder ontzorgen wij jou op het gebied van bewindvoering in Heiligerlee. Jij hoeft financieel nergens naar om te kijken. Wij nemen jouw geldzaken uit handen door naar jouw inkomsten en uitgaven te kijken. Maar kijken ook of het mogelijk is om een deel van het inkomen opzij te zetten voor onverwachte uitgaven. Indien nodig treffen we betalingsregelingen met schuldeisers.

Wij regelen en controleren voor jou onder andere:

 • of jouw inkomen klopt.
 • of jij voldoende toeslagen ontvangt.
 • de betalingen van de vaste lasten.
 • jouw leefgeld.
 • een budgetoverzicht te maken.
 • afspraken met schuldeisers.
 • de aangifte bij de Belastingdienst.
 • het jaarlijks opstellen van de rekening en de verantwoording.
 • dat de rekeningen bij jouw zorgverzekeraar worden ingediend.
 • dat relevante verzekeringen worden aangevraagd.

We doen meer!

Je leert bij ons ook om jouw geldzaken (weer) zelf te beheren. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij in de toekomst deze zaken zelf oppakt en regelt, indien dat mogelijk is. Als blijkt dat jij liever iemand naast je wilt hebben staan die jouw blijft begeleiden, dan is daar ook altijd een passende oplossing voor.

Voordelen Kwadraat Bewindvoering

 • Eén aanspreekpunt
 • Snel actie ondernemen
 • Een persoonlijk traject passend bij jouw situatie
 • Snelle en duidelijke communicatie

Kwadraat Bewindvoering biedt meer dan een luisterend oor, korte lijnen en duidelijke communicatie. Bij ons hoef je niet af te wachten. Wij ondernemen snel actie. Er is altijd een oplossing voor jouw situatie.

 

Ik wil bewindvoering aanvragen

 

Waarom Kwadraat Bewindvoering?

Bij Kwadraat Bewindvoering kijken we naar jou als persoon. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jouw geldzaken op orde te krijgen en te houden. Wij nemen de tijd voor jou!

Kwadraat Bewindvoering heeft een professioneel en enthousiast team van bewindvoerders, assistent bewindvoerders en stagiaires. Allen zijn we hbo of universitair geschoold. Met onze kennis en ervaring zijn we in staat om te beoordelen wat jij nodig hebt, een passend (budget)plan voor jou op te stellen en de juiste instanties voor jou te benaderen.

Als jij een bewindvoerder in Heiligerlee nodig hebt, dan staan wij voor jou klaar met raad en daad. Wij doen er alles aan om jou (weer) een schuldenvrij leven te bezorgen.

Met wie werkt Kwadraat Bewindvoering samen?

Als bewindvoerder in Heiligerlee werken wij samen maatschappelijk werkers, sociale wijkteams en diverse instellingen in Heiligerlee. Uiteraard hebben we contacten bij de gemeente Oldambt. Hierdoor zijn we snel in staat om papierwerk voor jou te regelen en passende oplossingen te zoeken.

Zoek je hulp bij Kwadraat Bewindvoering, dan weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Door onze ervaring, kennis en netwerk in te zetten, zorgen we ervoor dat jouw financiën weer op orde komen en ook blijven.

 

Ik wil bewindvoering aanvragen

 

 

Heb je een probleem of alleen een vraag?
Aarzel niet en neem contact met ons op!

Wij zijn er voor iedereen en horen graag waarbij we jou kunnen helpen.

Whatsapp help
Verstuur via Whatsapp