Bewindvoering

Bewindvoering

Heb jij problemen met geldzaken? Kwadraat bewindvoering helpt!

Vind jij het lastig om je geldzaken te regelen? Met Kwadraat Bewindvoering sta jij er niet alleen voor! Je hoeft niet meer bang te zijn dat een rekening te laat wordt betaald. Jouw financiën kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Samen zorgen we ervoor dat jouw geldzaken weer goed lopen. Als het mogelijk is, zetten we een deel van jouw inkomen opzij voor onverwachte uitgaven. Mocht bijvoorbeeld de magnetron het begeven of moet je eigen risico betalen, dan heb je altijd een buffer achter de hand.

Ook kijken wij naar jouw inkomsten. Ontvang jij wel alles waar je recht op hebt? Heb je recht op bijzondere bijstand, maar ontvang je dat niet? Ontvang je wel voldoende toeslagen?

Daarnaast kijken wij naar al jouw uitgaven. Heb je alle benodigde verzekeringen? Betaal je niet te veel voor jouw energierekening? Kortom, wij zijn er voor jou om jouw geldzaken optimaal te regelen.

Heb jij schulden? Kwadraat Bewindvoering helpt!

Als je schulden hebt, dan helpt Kwadraat Bewindvoering jou. Samen bekijken we welke schulden jij hebt. Alle schuldeisers ontvangen bericht en wij verzoeken ze alle post naar ons toe te sturen. Alles loopt dan via ons. Hierdoor komt er meer rust in jouw leven.

Indien noodzakelijk kunnen wij betalingsregelingen treffen met schuldeisers. Wij kijken naar oplossingen voor jouw schulden. Kortom, wij doen er alles aan om jou een schuldenvrij leven te bezorgen.

Taken bewindvoerder

Jouw geldzaken neemt de bewindvoerder voor jou uit handen. Hoe? Dat doen we door:

  • Te controleren of jouw inkomen klopt
  • Te controleren of jij genoeg toeslagen ontvangt
  • De vaste lasten te betalen
  • Jouw leefgeld uit te betalen
  • Een budgetoverzicht te maken
  • Afspraken te maken met schuldeisers
  • Jouw belastingaangifte te verzorgen
  • Jaarlijks de rekening en verantwoording op te stellen
  • Contact met elkaar te blijven houden

Het is belangrijk dat jij inzicht hebt in jouw geldzaken. Je krijgt daarom van ons inloggegevens om online je rekeningen in te zien. Als je wilt kun je maandelijks afschriften ontvangen. Ook kun jij internetbankieren met jouw leefgeldrekening.

Dit gehele traject word jij door ons begeleid!

Heb je een probleem of alleen een vraag?
Aarzel niet en neem contact met ons op!

Wij zijn er voor iedereen en horen graag waarbij we jou kunnen helpen.

Whatsapp help
Verstuur via Whatsapp